over ons

Mas con Menos is een internationaal bouwcollectief bestaande uit enthousiaste bouwers met als gemeenschappelijke factor een fascinatie voor zelfvoorzienend en vrij leven. Samen maken we meer met minder onder de naam Mas con Menos. Invloeden uit verschillende landen komen terug in onze creaties en of het nu gaat om het maken van een compleet zelfvoorzienend strobalenhuis, brood/pizza oven of een eco-sauna, door ons brede netwerk en ervaring is er veel mogelijk.

Mas con Menos maakt bio-constructies die getypeerd worden door het gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen en die samenwerken met de natuur. Een goed voorbeeld hiervan is de door ons gebouwde School van het Leven in vredestuin Lung Ta – Spanje (zie video). Deze bio-constructie is zo ontworpen dat de warmte van de zon opgeslagen wordt in het gebouw waardoor er het grootste gedeelte van het jaar geen andere vorm van verwarming nodig is.

Mas con Menos leeft en woont nomadisch en is altijd op zoek naar projecten met een bijzonder karakter om gezondere manieren van samen leven te ontwikkelen. Dit doen wij in de vorm van workshops waarin opgedane kennis en theorie gelijk wordt omgezet naar ervaring in de praktijk.

Mas con Menos is opgericht om onze fascinatie voor natuurlijke manieren van wonen en leven te delen met andere mensen in de vorm van workshops toegankelijk voor iedereen. De gedachte achter Mas con Menos opent een eenvoudige deur naar vrijheid – waarin we vrij wonen en vrij leven.

Samen maken we meer met minder.


Wil je graag mee doen aan een van onze workshops? Kijk dan hier voor meer info.

Heb jij een inspirerend project en zoek je extra handen? Zet dan een workshop bio-constructie in.

Alejandro eco-architect bij Mas con Menos samen met deelnemer Rob.

4 gedachten over “over ons”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WORKSHOPS | NATUURLIJK BOUWEN EN ZELFVOORZIENEND LEVEN

%d bloggers liken dit: